21.11.2022г. 109

ВкусноЕм - онлайн-ресторан, який люблять одесити

ВкусноЕм - онлайн-ресторан, який люблять одесити

Зголоднів! Розігрався апетит! Прокидається бажання "проковтнути слона" задіявши всі свої смакові рецептори у роті? Включай режим пошуку їжі в Інтернеті. І пошукова видача гугл зарясніє списком звичайних онлайн-ресторанів на замовлення та доставку їжі, але серед них, виділяється той самий єдиний і непересічний онлайн ресторан-кондитерська в Одесі для замовлення доставки їжі додому, в офіс або на знакові заходи - vkusnoem.od.ua. Клацайте на оголошення, переходьте на сайт і замовляйте улюблену їжу для себе одного або на цілу кампанію.

ВкусноЕм на своєму офіційному сайті представляє широкий вибір страв для задоволення найсміливіших бажань у гастрономії у одеситів. Онлайн-меню тому найкраще підтвердження:

  • Любителі фастфуду можуть замовити: піцу, шаурму, бургери, хот-доги. З начинкою, яка вражає уяву.
  • Хочеться покуштувати японської кухні? Будь ласка: суші, роли з різними видами риб та екзотичними інгредієнтами, які не залишать байдужими поціновувачів морських вишукувань.
  • Любите їжу, як у Нью-Йорку! - Бейгль (bagel-בײגל) відмінний вибір.
  • М'ясо, риба та овочі з мангалу!
  • Ласуни зможуть замовити: моті, макаронс, пончики, маршмеллоу, горішки зі згущеним молоком, торти під будь-яке свято.
  • Кейтеринг попри всі випадки життя;
  • А якщо хочеться свіжозвареної кави, то це теж є у нас.

Онлайн-ресторан vkusnoem.od.ua допоможе приготувати та доставити їжу з онлайн-меню на будь-який захід у місті та передмісті Одеси. Це може бути звичайний перекус у парку, обід із співробітниками в офісі, романтична вечеря з коханою людиною, святкування дитячого чи дорослого дня народження, кава-брейк на конференції, святкування весілля.

Найсмачніші, ситніші та апетитніші страви нашої кухні завжди приготовані з найкращих інгредієнтів, які закуповуються у перевірених постачальників та зберігаються відповідно до стандартів та норм. З найкращих та свіжих продуктів готуються всіма улюблені піци, суші, бургери, хот-доги, шашлики м'ясні та рибні, десерти (моті, макаронси, маршмеллоу, пончики).

Наші кухарі справжні майстри своєї справи. З-під їхніх ножів та професійних рук виходять кулінарні шедеври, які хочеться замовляти знову і знову. Повари кухні vkusnoem.od.ua прокачують свій досвід та вдосконалюють професійні навички на тренінгах, семінарах та практичних заняттях з підвищення кваліфікації.

Підписуючись на розсилку від онлайн ресторану-кондитерської ВкусноЕм, будь готовий до постійних знижок і промокодів, які дозволять смачно поїсти і пристойно заощадити.
 

Повернутися

ТАКОЖ ЧИТАЮТЬ

Прийом клієнтів проводиться за попереднім записом
ЧИТАТИ БЛОГ